Dazzle me

Pga semester så har jag inte haft tid att skriva om Netents nya spelautomat Dazzle ME som släpptes för ett par veckor sedan. Det ser även ut som jag har missat alla freespins erbjduanden på spelautomaten i samband med premiären. Hursomhelst, Dazzle Me är alltså ännu en spelautomat från svenska Netent och som jag tidigare skrivit Netents videoslots blir bara bättre och bättre vilket är riktigt kul får oss entusiaster. För er som undrar vad Dazzle Me betyder, så kan jag berätta att när en riktig snygg tjej eller kille ler åt dig och som en reaktion till detta blir du helt snurrig och börjar hyperventilera, så har du blivit dazzled.

Videoslotten skiljer sig designmässigt från de slottar vi är vana vid att spela på, om ni tar en titt på bilden så ser ni att den är asymmetrisk. Förutom designen så är det mycket som ni kommer att känna igen från tidigare slottar.  Spelautomaten har 5 hjul och totalt 75 vinstlinjer vilket är ganska högt. Anledning till detta är spelautomatens design.

För att spela spelautmaten Dazzle Me går du till ditt favorit Netent casino, loggar in och börjar spela. Förhoppnings så hittar du även freespins erbjudande i samband med spelautomaten.